Ако за пръв път посещавате този сайт…


Независимо по какъв начин сте попаднали на този сайт, щом сте тук по всяка вероятност вие имате в някаква степен късогледство, а може би и астигматизъм. Бързам да ви посрещна с думите, че в този сайт няма да откриете вълшебно хапче или магическа отвара за лечение на късогледство и астигматизъм. Просто такива неща не съществуват (колкото и да ни се иска).
Този сайт е за мислещите хора, тези които обичат да разбират нещата, които искат да знаят повече и които са наясно, че ключът към решаването на всеки проблем се крие в неговото познаване. Точно това е и предназначението на този сайт – да споделям чрез него познания, информация от медицински изследвания, както и личен (и не само) опит в успешното прилагане на терапията за възстановяване на зрението. За да постигнете и вие успех в борбата с късогледство (и астигматизъм) препоръчвам да четете публикуваната в сайта информация последователно. По този начин всичко, което е написано в дадена тема ще ви стане понятно, благодарение на информацията, която вече имате от предходните теми. Освен това горещо препоръчвам да не четете на един дъх. Добре е новите познания които ще придобивате от всяка тема да отлежат известно време, за да не настане хаос в главата. Прочетете 2, 3, 4 подтеми – не повече. След това ги оставете една нощ да отлежат в главата ви. Може би ще възникнат въпроси – питайте ме. Може би ще решите сами да проучите нещо от прочетеното и на друго място – винаги окуражавам такива действия!
В тази връзка предлагам да се възползвате от опцията за регистрация (или вход с фейсбук профил) и да отбелязвате до къде сте стигнали с четенето чрез бутона в края на темата, с която смятате да приключите четенето за момента. По този начин следващия път като посетите сайта с вашия профил ще имате връзка, от която директно да продължите четенето. Ако съдържанието ви харесва – моля натискайте бутоните за харесване и споделяне в социалните мрежи. Така ще помогнете и на други хора да достигнат до информацията в сайта.

Започнете от тук. Пожелавам ви приятно четене!

Ясен :)