1. Най-важната част

Животът е изумително пътуване. И по време на това пътуване минаваме по много пътища. А най-важната част от това е именно първата крачка. Независимо колко е дълъг или кратък, лесен или труден пътят без тази първа крачка ние не бихме го изминали никога. Самият факт, че сте тук означава, че сте готови да направите първата крачка по пътя към перфектното зрение.
След като аз самият съм изминал вече по-голямата част от този път мога да кажа, че е труден. Труден е, защото дълго време отлагах първата крачка. Бях обзет от съмнения, от мисли от типа „то ако ставаше така всеки щеше да го прави“, бях обзет от страх че може да опитам, да не успея и да се отчая и не на последно място ме отблъскваше идеята да променям ежедневието си, с което съм свикнал. В същото време мога да кажа за същия този път и, че е лесен! Лесен е, защото успехите идват почти моментално – още в първите дни зрението ми се подобри осезаемо, а това е изключително мотивиращо и ме кара да продължавам с все повече ентусиазъм. Лесен е, защото се оказа, че това, което се налага да променя в ежедневието си изобщо не е толкова драстично, колкото очаквах. А за вас ще бъде още по-лесен, защото съм готов да споделя научно доказан и (най-важното) успешно изпитан лично от мен и хиляди други хора метод за възстановяване на зрението. Това ще ви спести всички лутания, изгубено време и (почти) напразни усилия с упражнения по теории на Норбеков, Бейтс, Ангарт и други подобни, които помагат само от части, но така и не довеждат до пълно възстановяване на зрението.
И тъй като това е най-важната глава, в нея непременно трябва да разкажа кой съм аз, как докарах зрението си до доста лошо състояние и как успях да го възстановя, при това съвсем сам! С други думи е време да ви разкажа…

Моята история.


Един коментар относно “1. Най-важната част

  1. Здравейте, прочетох внимателно цялата програма и ми се струва невероятно. Имам късогледство от -2,25 и от много години си купувам такива лещи. Реших да сложа край на него и намалих на -2.00 диоптара виждах ужасно, но след като следвах написаното тук нещата започнаха да се оправят..сега свалих на -1,75 и ще видим до къде ще стигнем :)

Вашият коментар